Om oss

Pikku Malla
Pikku-Malla, toppen i natureservatet

Vi är ett gift par som både älskar naturen och vildmarken, är aktiva personer samt gillar att dela med oss av våra äventyr till andra.

Syftet är i huvudsak är att inspirera och hjälpa andra att våga börja, eller mer erfarna att hitta nya mål och vägar. Samtidigt så lär vi oss själva massor på vår väg framåt.

Vad gör vi?

Vi ägnar oss åt en rad olika aktiviteter och vi testar gärna nya sätt att uppleva naturen och vildmarkslivet. Vandring i både skog och fjäll har blivit ett ständigt återkommande inslag i våra liv. Vi har också hittat Packrafting som en del av att uppleva och komma nära naturen samt så gillar vi att campa i bil även om det just nu är svårt för oss att genomföra p.g.a. våra hundar.
Det kommer dock på sikt innebära ett ytterligare sätt att vistas i och omkring vildmarken då vi har ett mål att i framtiden även ägna oss åt “Mushing” eller hund slädkörning.

Hur vi delar med oss

Från början kom idén om att göra en film till youtube, det var kul och vi lärde oss massor av det och vi hamnade till slut i ett läge där vi ville samla allt, då skapades denna hemsida. På hemsidan började vi även skriva blogginlägg om våra äventyr, allt kunde inte bli film även om mycket har blivit det.

I våra filmer försöker vi få med lite blandat, dels saknar vi ofta avsnittet i hur man tar sig till sitt vandringsmål t.e.x. så det försöker vi ha med. Matlagning i naturen och tips kring det brukar vi få in