Efter en dag med packraftpaddling ute på sjön skulle vi testa lite utrustning inför kommande äventyr. Eftersom vi har långt att köra till norra delarna av landet och vi ville komma nära naturen så har vi valt att campa i våran bil. Med ett enkelt tält på bakluckan, en tarp och lite annan utrustning försöker vi öka komforten och göra campingarna och resan så njutbar vi kan.
Självklart vore detta smidigare med en mindre campervan, vilket vi troligen kommer skaffa i framtiden, men med bilen kommer vi lätt in på mindre områden i naturen kring vägarna.

Vi åkte förbi denna plats redan dagen innan, den var då upptagen av någon annan camper. Men efter paddlingen ute på sjön hade vi turen att hinna hit först.
Det finns plats för flera men som tur är vill de flesta stå ensamma och väljer att åka vidare.

Vi slog upp våra tält och tarpar, regnet kom och solen bjöd på den bästa underhållningen av dem alla. Maten lagades och vi njöt och bara va där vid kanten av sjön.

Vi testade som sagt en del nya saker inför vårat kommande äventyr till Sarek- Bland annat en portabel eldstad, en powerstation inkl. solcell. en tarp att sätta på sidan av bilen, ett nytt hopfällbart bord och mycket annat.
Alla dessa saker var perfekt att ha med men vi var inte nöjda med solcellspanelen som vi bestämde oss för att byta ut till en bättre

Det blev en magisk kväll och en god natt i bilen, vill du se mer av vårat äventyr som har du filmen här nedan.

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like
Läs mer

Nationaldag i naturen

Sverige är fantastiskt! därför valde vi i år att njuta av den vackra naturen på våran nationaldag. Denna…