Då var det äntligen premiär för våran andra film på våran youtube kanal, denna gång vandrar vi två dagar och övernattar i kall vinter med -7 grader på natten. Denna gång tog vi med oss lite tyngre lyxutrustning i form av kamin, det stora Pomoly tältet och varsin stol att sitta på.

Etapp 22 på Sörmlandsleden är en av de vackraste som vi sett och trots att vi hade svårt att hitta helt torr ved på kvällen så blev turen magiskt fin. Vi brukar få uppskatta kvällarna men denna gång var morgonen den bästa på vandringen. Otroligt vacker natur att vakna till men frostiga grenar överallt.

Se filmen här!

0 Shares:
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You May Also Like
Läs mer

Packraft afterwork

En vanlig fredagkväll i maj blev en kanon stund på vatten. Packade ihop packraften med lite mat och…